LymeNet Home LymeNet Home Page LymeNet Flash Discussion LymeNet Support Group Database LymeNet Literature Library LymeNet Legal Resources LymeNet Medical & Scientific Abstract Database LymeNet Newsletter Home Page LymeNet Recommended Books LymeNet Tick Pictures Search The LymeNet Site LymeNet Links LymeNet Frequently Asked Questions About The Lyme Disease Network LymeNet Menu

LymeNet on Facebook

LymeNet on Twitter




The Lyme Disease Network receives a commission from Amazon.com for each purchase originating from this site.

When purchasing from Amazon.com, please
click here first.

Thank you.

LymeNet Flash Discussion
Dedicated to the Bachmann Family

LymeNet needs your help:
LymeNet 2020 fund drive


The Lyme Disease Network is a non-profit organization funded by individual donations.

LymeNet Flash Post New Topic  New Poll  Post A Reply
my profile | directory login | register | search | faq | forum home

  next oldest topic   next newest topic
» LymeNet Flash » Questions and Discussion » Medical Questions » WARNING Virus info .... Lymenet

 - UBBFriend: Email this page to someone!    
Author Topic: WARNING Virus info .... Lymenet
Lymetoo
Moderator
Member # 743

Icon 1 posted      Profile for Lymetoo     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
First off.....I'm NOT blaming new member "magaro".... He/she has a thread in Medical asking about success stories.

When I replied to it, my computer started going nuts. I've had this happen to me before. The last time prior to today's problem was about 10 days ago on Lymenet when I opened another thread.

I'm just warning everyone to skip that particular thread [magaro's] just in case!!!

Magaro....I also wanted to tell you to click on my story to read another success story. I think the Success Stories link got posted to your thread. I'm not going back there to see!!!! [Eek!]

PS....I ran my Spybot and Ad-Aware and I think everything is fine again. Whew!

--------------------
--Lymetutu--
Opinions, not medical advice!

Posts: 95817 | From Texas | Registered: Feb 2001  |  IP: Logged | Report this post to a Moderator
sixgoofykids
Moderator
Member # 11141

Icon 1 posted      Profile for sixgoofykids   Author's Homepage     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
I've had random threads show up as some kind of computer jargon ... I just hit reload, and it looks like normal. I don't know what's wrong, it's been happening for a couple days.

--------------------
sixgoofykids.blogspot.com

Posts: 13449 | From Ohio | Registered: Feb 2007  |  IP: Logged | Report this post to a Moderator
charlie
Frequent Contributor (1K+ posts)
Member # 25

Icon 6 posted      Profile for charlie     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
for a few days now I've been getting pdf downloads and sometimes pages of computer code when I open threads. I'm using a Mac so I don't worry about it.

I think it's just a glitch in the site software...it goes away if I try to open it a second time. My computer acts fine except for this site, It always acts perfectly fi

Posts: 2804 | From Texas | Registered: Oct 2000  |  IP: Logged | Report this post to a Moderator
Lymetoo
Moderator
Member # 743

Icon 1 posted      Profile for Lymetoo     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
quote:
Originally posted by charlie:
My computer acts fine except for this site, It always acts perfectly

That's what worries me!!! Mine basically freezes up and flashes....windows won't close....all kinds of weird stuff. It only happens here.

--------------------
--Lymetutu--
Opinions, not medical advice!

Posts: 95817 | From Texas | Registered: Feb 2001  |  IP: Logged | Report this post to a Moderator
lymemomtooo
Frequent Contributor (1K+ posts)
Member # 5396

Icon 1 posted      Profile for lymemomtooo     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
Tutu, I recently have had someone sending me email where it is from me and to me. I blamed it somehow on opening a link on a post on here..

Then my service provider requested that I do a computer checkup and upgrade and I lost everything. So lymenet only got the ball rolling..

I would caution everyone from opening any links if you do not know the sender..lmt

Posts: 2360 | From SE PA | Registered: Mar 2004  |  IP: Logged | Report this post to a Moderator
AliG
Frequent Contributor (1K+ posts)
Member # 9734

Icon 1 posted      Profile for AliG     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
Thanks for the warning TuTu, [Big Grin]

TrendMicro has a good free virus scan if anyone needs it. It's called HouseCall

[hi]

--------------------
Note: I'm NOT a medical professional. The information I share is from my own personal research and experience. Please do not construe anything I share as medical advice, which should only be obtained from a licensed medical practitioner.

Posts: 4881 | From Middlesex County, NJ | Registered: Jul 2006  |  IP: Logged | Report this post to a Moderator
groovy2
Frequent Contributor (1K+ posts)
Member # 6304

Icon 1 posted      Profile for groovy2   Author's Homepage     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
Hi all

I keep getting something that says
something about a CGI-file
and it asks me if I want to save to disk

Over the last few days I have gotten
this at least 25 times--

LN is also Real Slow --
and I keep getting blank screens-

I am on a Mac with OSX- Jay--

Posts: 2999 | From Austin tx USA | Registered: Oct 2004  |  IP: Logged | Report this post to a Moderator
charlie
Frequent Contributor (1K+ posts)
Member # 25

Icon 6 posted      Profile for charlie     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
Jay....I'm using OSX 10.3.9 on one computer and 10.4.something on the other.

I've saved those CGIs to desktop and opened them with text edit (for you Winders people text edit is a mac program that also opens UNIX files, sort of, but very crudely)

All I get is a page of computer code which looks harmless to me.


Charlie

Posts: 2804 | From Texas | Registered: Oct 2000  |  IP: Logged | Report this post to a Moderator
Lymetoo
Moderator
Member # 743

Icon 1 posted      Profile for Lymetoo     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
Thanks, Ali!! [hi] I hope you're feeling better today!

--------------------
--Lymetutu--
Opinions, not medical advice!

Posts: 95817 | From Texas | Registered: Feb 2001  |  IP: Logged | Report this post to a Moderator
pab
Frequent Contributor (1K+ posts)
Member # 904

Icon 1 posted      Profile for pab     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
You should not get a virus from opening a post. You could get a virus from clicking a link within the post. The site could download a virus to your computer.

Important tips:

1. Check for updates for your browser (Internet Explorer or Firefox).

2. Scan for viruses using Ad-Aware, Spybot, or other anti-virus programs.

**This info is from my husband. He's an IT professional (or claims to be).

Peggy

--------------------
Peggy

~ ~ Hope is a powerful medicine. ~ ~

Posts: 2775 | From MN | Registered: Apr 2001  |  IP: Logged | Report this post to a Moderator
Lymetoo
Moderator
Member # 743

Icon 1 posted      Profile for Lymetoo     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
quote:
Originally posted by pab:
You should not get a virus from opening a post. You could get a virus from clicking a link within the post.
2. Scan for viruses using Ad-Aware, Spybot, or other anti-virus programs.

I didn't open a link. I just tried to post a reply.

I ran my Spybot and Ad-Aware to clear whatever it was. It mentioned Zedo and Blue Streak I believe. I've seen those before.

--------------------
--Lymetutu--
Opinions, not medical advice!

Posts: 95817 | From Texas | Registered: Feb 2001  |  IP: Logged | Report this post to a Moderator
Boomerang
Frequent Contributor (1K+ posts)
Member # 7979

Icon 1 posted      Profile for Boomerang     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
I've had the same problems lately. I try to reply to something, and my puter goes crazy.

It opens window after window.... You can't keep up with trying to close them out.

I run Norton and everything shows up as fine.


Just weird.

Posts: 1366 | From Southeast | Registered: Sep 2005  |  IP: Logged | Report this post to a Moderator
Lymetoo
Moderator
Member # 743

Icon 1 posted      Profile for Lymetoo     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
quote:
Originally posted by Boomerang:
I've had the same problems lately. I try to reply to something, and my puter goes crazy.

It opens window after window.... You can't keep up with trying to close them out.

Well, thank you for confirming that I'm not imagining things!!! That's exactly what happened to me!!!!

--------------------
--Lymetutu--
Opinions, not medical advice!

Posts: 95817 | From Texas | Registered: Feb 2001  |  IP: Logged | Report this post to a Moderator
bettyg
Unregistered


Icon 9 posted            Edit/Delete Post   Reply With Quote 
i've been getting computer programming codees galore these last 2 days too. [Mad]
IP: Logged | Report this post to a Moderator
tbrown
Founding Member
Member # 3

Icon 1 posted      Profile for tbrown   Author's Homepage     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
If someone will post an example URL that is giving them these issues I will look in to it ASAP.

Regards,
-Tom

--------------------
 -
Thomas Brown
LymeNet System Administrator and Founding Member

Posts: 82 | From Raleigh, NC | Registered: Oct 1993  |  IP: Logged | Report this post to a Moderator
tbrown
Founding Member
Member # 3

Icon 1 posted      Profile for tbrown   Author's Homepage     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
If you're referring to this post on success stories by user "magaro", I don't see any issues in either Firefox 2.x or MSIE 6.x:

http://flash.lymenet.org/ubb/ultimatebb.php?ubb=get_topic;f=1;t=058129

-Tom

--------------------
 -
Thomas Brown
LymeNet System Administrator and Founding Member

Posts: 82 | From Raleigh, NC | Registered: Oct 1993  |  IP: Logged | Report this post to a Moderator
AliG
Frequent Contributor (1K+ posts)
Member # 9734

Icon 1 posted      Profile for AliG     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
Thanks TuTu! [Big Grin]

My scan turned up some kind of "key logger" that I haven't figured out how to get rid of yet.

It seems we're all noticing all these freaky problems only on here. Darned if I know what threads it's happened to me on. I know I'll get problems when trying to post a reply.

One of the problems I was having was when trying to copy & paste. I thought it might be memory or something, so closed my browser & rebooted. I've done that a couple of times. [Roll Eyes]

--------------------
Note: I'm NOT a medical professional. The information I share is from my own personal research and experience. Please do not construe anything I share as medical advice, which should only be obtained from a licensed medical practitioner.

Posts: 4881 | From Middlesex County, NJ | Registered: Jul 2006  |  IP: Logged | Report this post to a Moderator
AliG
Frequent Contributor (1K+ posts)
Member # 9734

Icon 1 posted      Profile for AliG     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
Perhaps it could be related to some link we've all viewed at some point, but which one?

I've been having problems for quite a while. [shake]

--------------------
Note: I'm NOT a medical professional. The information I share is from my own personal research and experience. Please do not construe anything I share as medical advice, which should only be obtained from a licensed medical practitioner.

Posts: 4881 | From Middlesex County, NJ | Registered: Jul 2006  |  IP: Logged | Report this post to a Moderator
charlie
Frequent Contributor (1K+ posts)
Member # 25

Icon 12 posted      Profile for charlie     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
I tried it and the link within....worked fine.
Posts: 2804 | From Texas | Registered: Oct 2000  |  IP: Logged | Report this post to a Moderator
Lymetoo
Moderator
Member # 743

Icon 1 posted      Profile for Lymetoo     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
quote:
Originally posted by tbrown:
If you're referring to this post on success stories by user "magaro", I don't see any issues in either Firefox 2.x or MSIE 6.x:

http://flash.lymenet.org/ubb/ultimatebb.php?ubb=get_topic;f=1;t=058129

-Tom

Yes, that's the one that caused my problems over here.

But as Ali said, we may have encountered the problem before that.

--------------------
--Lymetutu--
Opinions, not medical advice!

Posts: 95817 | From Texas | Registered: Feb 2001  |  IP: Logged | Report this post to a Moderator
pab
Frequent Contributor (1K+ posts)
Member # 904

Icon 1 posted      Profile for pab     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
If you think you are having virus symptoms when you reply to a post, most likely you have been infected for awhile. Most viruses, keyloggers and downloaders come from emails.

If you get a message pop-up, do a Google search on it to find out what it is and how to remove it.

Another way to look for unwanted programs is to run Task Manager. You can do this by clicking on the Start button, then Run, then type in taskmgr and click OK.

Click on the Processes tab and you can see what is running on your computer. Do a Google search on any of the names to see if they are safe or not.

You can't rely on Spybot or Ad-Aware catching everything because they won't. There is malware that can't be detected. There are other anti-virus/anti-spyware programs but the new malicious stuff uses rootkit technology to hide from them all. They are very difficult to remove. If you think you have something like this, the best way to remove it is to do a Google search on it for specific removal instructions.

Steve (husband of Peggy)

--------------------
Peggy

~ ~ Hope is a powerful medicine. ~ ~

Posts: 2775 | From MN | Registered: Apr 2001  |  IP: Logged | Report this post to a Moderator
Lymetoo
Moderator
Member # 743

Icon 1 posted      Profile for Lymetoo     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
Thanks, Steve. That's a bit over my head! I tried to download Task Manager....but couldn't figure out how to use it.

--------------------
--Lymetutu--
Opinions, not medical advice!

Posts: 95817 | From Texas | Registered: Feb 2001  |  IP: Logged | Report this post to a Moderator
bettyg
Unregistered


Icon 10 posted            Edit/Delete Post   Reply With Quote 
tom,

i just had the perfect example happen to me, so i copied/pasted it to a PM to send you, but included the LINK also.


it came back saying, NO HTL PERMITTED; so it didn't go anywhere.

tom, if you pm me a direct email for you, i'll try sending my next example to you; was 100% computer programing! i used to type these as a keypunch/data entry operator so I know what they are! [Wink]

IP: Logged | Report this post to a Moderator
Truthfinder
Frequent Contributor (1K+ posts)
Member # 8512

Icon 1 posted      Profile for Truthfinder     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
I've been having various problems with LymeNet for awhile..... every few days, I simply can't bring up the site at all - I just get a blank, white page.

Lately, I will click on a thread and when it appears, it does not show all the posts. The scroll bar on the R indicates that I am at the bottom of the page, but I'm not. So I hit the refresh button, and then the thread will appear normally.

This happened as late as yesterday.....

Tracy

--------------------
Tracy
.... Prayers for the Lyme Community - every day at 6 p.m. Pacific Time and 9 p.m. Eastern Time � just take a few moments to say a prayer wherever you are�.

Posts: 2966 | From Colorado | Registered: Dec 2005  |  IP: Logged | Report this post to a Moderator
Geneal
Frequent Contributor (5K+ posts)
Member # 10375

Icon 1 posted      Profile for Geneal     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
I had this problem yesterday afternoon after reading a post

And then trying to go back using my backwards symbol.

I just closed out of Lymenet and haven't had this problem since.

Knock on wood.

Hugs,

Geneal

Posts: 6250 | From Louisiana | Registered: Oct 2006  |  IP: Logged | Report this post to a Moderator
AliG
Frequent Contributor (1K+ posts)
Member # 9734

Icon 1 posted      Profile for AliG     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
I've been having the same problems as Truthfinder. I have to keep refreshing the screen. [Frown]

--------------------
Note: I'm NOT a medical professional. The information I share is from my own personal research and experience. Please do not construe anything I share as medical advice, which should only be obtained from a licensed medical practitioner.

Posts: 4881 | From Middlesex County, NJ | Registered: Jul 2006  |  IP: Logged | Report this post to a Moderator
Lymetoo
Moderator
Member # 743

Icon 1 posted      Profile for Lymetoo     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
quote:
Originally posted by Truthfinder:
I've been having various problems with LymeNet for awhile..... every few days, I simply can't bring up the site at all - I just get a blank, white page.

I've had that going on as well.

--------------------
--Lymetutu--
Opinions, not medical advice!

Posts: 95817 | From Texas | Registered: Feb 2001  |  IP: Logged | Report this post to a Moderator
map1131
Frequent Contributor (5K+ posts)
Member # 2022

Icon 1 posted      Profile for map1131     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
Every few days I'm also unable to log on to site. I figured for a while that one of the moderators were cleaning up some stuff, but?????

It might be hours or the next day before I can log on again.

Pam

--------------------
"Never, never, never, never, never give up" Winston Churchill

Posts: 6444 | From Louisville, Ky | Registered: Jan 2002  |  IP: Logged | Report this post to a Moderator
AliG
Frequent Contributor (1K+ posts)
Member # 9734

Icon 1 posted      Profile for AliG     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
I was messing with different virus scans all day yesterday. I found evidence of a Trojan and got rid of some viruses.

Something had hidden my "cookies" folder. Hubby found that for me and I cleaned out all the cookies except for those I knew were needed. (I figured whatever was messing with me had cookies they needed or they wouldn't have hid my folder)

I am now AT WAR!!!! [rant] If I can figure out what the heck I've done or am doing I will clue you all in. So far, today no problems yet, knock wood.

I ran the Panda Active Scan and it wiped out SunJava as a virus? I'm not sure that was right.

I'm off to try to figure out what's going on with the Trojan, that freaks me out.

I wish I knew what we could have opened/downloaded! This is just maddening!!!! [cussing]

--------------------
Note: I'm NOT a medical professional. The information I share is from my own personal research and experience. Please do not construe anything I share as medical advice, which should only be obtained from a licensed medical practitioner.

Posts: 4881 | From Middlesex County, NJ | Registered: Jul 2006  |  IP: Logged | Report this post to a Moderator
Lymetoo
Moderator
Member # 743

Icon 1 posted      Profile for Lymetoo     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
Which virus clearing program do you have?

--------------------
--Lymetutu--
Opinions, not medical advice!

Posts: 95817 | From Texas | Registered: Feb 2001  |  IP: Logged | Report this post to a Moderator
TerryK
Frequent Contributor (5K+ posts)
Member # 8552

Icon 1 posted      Profile for TerryK     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
tbrown,
I don't think the problems are related to specific pages but are sporadic and related to the site in general.

A few times a page would open with the source code rather than the rendered html. Often times I would also get a mostly blank page with some formatting code in html along the top of the page. Sometimes the video is scrambled.

This is the only site that I'm having problems with. The site is also very slow. This has been going on for a number of days but it's better today. Maybe the software that runs the forum is having a problem or perhaps the server?

Terry

Posts: 6282 | From Oregon | Registered: Jan 2006  |  IP: Logged | Report this post to a Moderator
Truthfinder
Frequent Contributor (1K+ posts)
Member # 8512

Icon 1 posted      Profile for Truthfinder     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
I'm still having lots of problems with pages here loading correctly. I have to hit the refresh button on a regular basis to correct the problem.

Others, too?

Tracy

--------------------
Tracy
.... Prayers for the Lyme Community - every day at 6 p.m. Pacific Time and 9 p.m. Eastern Time � just take a few moments to say a prayer wherever you are�.

Posts: 2966 | From Colorado | Registered: Dec 2005  |  IP: Logged | Report this post to a Moderator
Lymetoo
Moderator
Member # 743

Icon 1 posted      Profile for Lymetoo     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
Mostly it's just been slow at times for me. I am continuing to have bugs in my system. I continue to find problems when I run the Ad-Aware.

--------------------
--Lymetutu--
Opinions, not medical advice!

Posts: 95817 | From Texas | Registered: Feb 2001  |  IP: Logged | Report this post to a Moderator
Lymetoo
Moderator
Member # 743

Icon 1 posted      Profile for Lymetoo     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
I keep getting this when I run my Ad-Aware:

MRU list
Tracking Cookie

Can someone tell me what this means??

--------------------
--Lymetutu--
Opinions, not medical advice!

Posts: 95817 | From Texas | Registered: Feb 2001  |  IP: Logged | Report this post to a Moderator
susiecv
LymeNet Contributor
Member # 9702

Icon 1 posted      Profile for susiecv     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
Can't tell you what that means specifically, but I use Ad-aware every week. On the advice of our computer guy I routinely select tracking cookies & quarantine all of them. After a few months-I delete them. Haven't had problems..
Sue

Posts: 240 | From finger lakes, ny | Registered: Jul 2006  |  IP: Logged | Report this post to a Moderator
Lymetoo
Moderator
Member # 743

Icon 1 posted      Profile for Lymetoo     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
I've been having to run it every day or every other day lately!!!

I usually delete them...but they come back.

Why quarantine them??

--------------------
--Lymetutu--
Opinions, not medical advice!

Posts: 95817 | From Texas | Registered: Feb 2001  |  IP: Logged | Report this post to a Moderator
susiecv
LymeNet Contributor
Member # 9702

Icon 1 posted      Profile for susiecv     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
Keep in mind I am not the most computer savvy person....(haven't even tried to master graemlins on this site). You have me beat in the computer arena- [Smile] but will share what I was told.

From what I understand once they are quarantined they are disabled & can't keep tracking you and/or possibly interfering with your internet use.

After a reasonable amount of time, you can be sure they weren't necessary if all works as usual on frequently visited sites & then dump them.

Using the quarantine as the first step still allows you to retrieve any you might find useful. I have been doing this for years & have NEVER had to pull one out of quarantine [Smile]

This is one of those things I do regularly without giving too much thought! (the obedient child in me comes out because I HATE computer issues).

Maybe a new post would shed more light?
Sue

Posts: 240 | From finger lakes, ny | Registered: Jul 2006  |  IP: Logged | Report this post to a Moderator
Lymetoo
Moderator
Member # 743

Icon 1 posted      Profile for Lymetoo     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
Thanks........that helps! [Smile]

--------------------
--Lymetutu--
Opinions, not medical advice!

Posts: 95817 | From Texas | Registered: Feb 2001  |  IP: Logged | Report this post to a Moderator
bettyg
Unregistered


Icon 9 posted            Edit/Delete Post   Reply With Quote 
[QUOTE]Originally posted by TerryK:

tbrown,
I don't think the problems are related to specific pages but are sporadic and related to the site in general.

A few times a page would open with the source code rather than the rendered html. Often times I would also get a mostly blank page with some formatting code in html along the top of the page. Sometimes the video is scrambled.

This is the only site that I'm having problems with. The site is also very slow. This has been going on for a number of days but it's better today. Maybe the software that runs the forum is having a problem or perhaps the server? Terry/QUOTE]

exactly the same with me! bettyg [Frown]

IP: Logged | Report this post to a Moderator
   

Quick Reply
Message:

HTML is not enabled.
UBB Code is enabled.

Instant Graemlins
   


Post New Topic  New Poll  Post A Reply Close Topic   Feature Topic   Move Topic   Delete Topic next oldest topic   next newest topic
 - Printer-friendly view of this topic
Hop To:


Contact Us | LymeNet home page | Privacy Statement

Powered by UBB.classic™ 6.7.3


The Lyme Disease Network is a non-profit organization funded by individual donations. If you would like to support the Network and the LymeNet system of Web services, please send your donations to:

The Lyme Disease Network of New Jersey
907 Pebble Creek Court, Pennington, NJ 08534 USA


| Flash Discussion | Support Groups | On-Line Library
Legal Resources | Medical Abstracts | Newsletter | Books
Pictures | Site Search | Links | Help/Questions
About LymeNet | Contact Us

© 1993-2020 The Lyme Disease Network of New Jersey, Inc.
All Rights Reserved.
Use of the LymeNet Site is subject to Terms and Conditions.