LymeNet Home LymeNet Home Page LymeNet Flash Discussion LymeNet Support Group Database LymeNet Literature Library LymeNet Legal Resources LymeNet Medical & Scientific Abstract Database LymeNet Newsletter Home Page LymeNet Recommended Books LymeNet Tick Pictures Search The LymeNet Site LymeNet Links LymeNet Frequently Asked Questions About The Lyme Disease Network LymeNet Menu

LymeNet on Facebook

LymeNet on Twitter




The Lyme Disease Network receives a commission from Amazon.com for each purchase originating from this site.

When purchasing from Amazon.com, please
click here first.

Thank you.

LymeNet Flash Discussion
Dedicated to the Bachmann Family

LymeNet needs your help:
LymeNet 2020 fund drive


The Lyme Disease Network is a non-profit organization funded by individual donations.

LymeNet Flash Post New Topic  New Poll  Post A Reply
my profile | directory login | register | search | faq | forum home

  next oldest topic   next newest topic
» LymeNet Flash » Questions and Discussion » Computer Questions » *Warning*. Lymenet might be in for a crash

 - UBBFriend: Email this page to someone!    
Author Topic: *Warning*. Lymenet might be in for a crash
david1097
Frequent Contributor (1K+ posts)
Member # 3662

Icon 1 posted      Profile for david1097     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
The characteristic lost post and access instability seems to be occuring again. It might be time for the administrators to rescan the data base for errors.
Posts: 1184 | From north america | Registered: Feb 2003  |  IP: Logged | Report this post to a Moderator
randibear
Honored Contributor (10K+ posts)
Member # 11290

Icon 1 posted      Profile for randibear     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
hmmm, i've been having a ton of problems getting on. i get half a screen and it says done and then won't go to the board. i get the questions and answers, then can't go any further...

this has been happening for about a week.

gremlins, trolls, etc....

--------------------
do not look back when the only course is forward

Posts: 12262 | From texas | Registered: Mar 2007  |  IP: Logged | Report this post to a Moderator
map1131
Frequent Contributor (5K+ posts)
Member # 2022

Icon 1 posted      Profile for map1131     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
Today is the first day that everything seems to be working ok on this site. The last few days it was soooooo slow or down completely.

Sometimes while moderators are cleaning things up this happens. They seemed to be knee deep in stuff.

Pam

--------------------
"Never, never, never, never, never give up" Winston Churchill

Posts: 6444 | From Louisville, Ky | Registered: Jan 2002  |  IP: Logged | Report this post to a Moderator
groovy2
Frequent Contributor (1K+ posts)
Member # 6304

Icon 1 posted      Profile for groovy2   Author's Homepage     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
Yep I have been having problems for about
2 months now-

Takes forever for pages to load if they
load at all -

I keep getting a screen that asks me to
download a CGI file--

I am using a Mac with OSX and FireFox-

I have Zero problem with other sites
-Jay-

Posts: 2999 | From Austin tx USA | Registered: Oct 2004  |  IP: Logged | Report this post to a Moderator
TerryK
Frequent Contributor (5K+ posts)
Member # 8552

Icon 1 posted      Profile for TerryK     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
Today is the first time in ages that everything is working well for me. Yesterday things were very slow but today everything is fine.

Terry

Posts: 6282 | From Oregon | Registered: Jan 2006  |  IP: Logged | Report this post to a Moderator
david1097
Frequent Contributor (1K+ posts)
Member # 3662

Icon 1 posted      Profile for david1097     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
The probem occured more in the past prior to being usgraded a few years back. It woudl occur when it neared the 100K message condition. Before the crash the system used to loose new posts and then have soem latency issues when refreshing...a few days later it would crash.

The patern was diagnostic to a future failure. Just wanted the administrators to know that the same symptoms were occuring... it might be of some diagnostic use to them or it might not mean anything.

Posts: 1184 | From north america | Registered: Feb 2003  |  IP: Logged | Report this post to a Moderator
TerryK
Frequent Contributor (5K+ posts)
Member # 8552

Icon 1 posted      Profile for TerryK     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
I had a page not found error right after I sent my previous post.

I sent a message to the webmaster with a link to this thread.

Terry

Posts: 6282 | From Oregon | Registered: Jan 2006  |  IP: Logged | Report this post to a Moderator
susan2health
LymeNet Contributor
Member # 10446

Icon 1 posted      Profile for susan2health     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
I've also had alot of problems accessing this site that don't occur at all with other sites.
Posts: 233 | From United States | Registered: Oct 2006  |  IP: Logged | Report this post to a Moderator
sizzled
Frequent Contributor (1K+ posts)
Member # 1357

Icon 1 posted      Profile for sizzled     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
There is a link you can click on to 'delete cookies' from here if you are having problems with login.

I think I see it when you check your private messages.

It is located in the upper right corner of the page.

Hope ths helps!

Posts: 4258 | From over there | Registered: Jul 2001  |  IP: Logged | Report this post to a Moderator
tbrown
Founding Member
Member # 3

Icon 2 posted      Profile for tbrown   Author's Homepage     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
I rebuilt the indexes and post histories last night around 1AM. Let me know if you still see strange activity.

Note that we're also about to upgrade the UBB forum software from 6.5.0 to 6.7.0 as a short-term measure, and then up to the new UBB.Threads 7.x software sometime after that.

Regards,
-Tom

--------------------
 -
Thomas Brown
LymeNet System Administrator and Founding Member

Posts: 82 | From Raleigh, NC | Registered: Oct 1993  |  IP: Logged | Report this post to a Moderator
bettyg
Unregistered


Icon 10 posted            Edit/Delete Post   Reply With Quote 
tom, i sent you a pm; please read it; thx [Smile]
IP: Logged | Report this post to a Moderator
groovy2
Frequent Contributor (1K+ posts)
Member # 6304

Icon 1 posted      Profile for groovy2   Author's Homepage     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
Hi Tom

For me there has been no change in site problems-

It started around the time of the lighting strike
several months ago --

Hope you get it figured out-

Thanks for your help --Jay--

Posts: 2999 | From Austin tx USA | Registered: Oct 2004  |  IP: Logged | Report this post to a Moderator
   

Quick Reply
Message:

HTML is not enabled.
UBB Code is enabled.

Instant Graemlins
   


Post New Topic  New Poll  Post A Reply Close Topic   Feature Topic   Move Topic   Delete Topic next oldest topic   next newest topic
 - Printer-friendly view of this topic
Hop To:


Contact Us | LymeNet home page | Privacy Statement

Powered by UBB.classic™ 6.7.3


The Lyme Disease Network is a non-profit organization funded by individual donations. If you would like to support the Network and the LymeNet system of Web services, please send your donations to:

The Lyme Disease Network of New Jersey
907 Pebble Creek Court, Pennington, NJ 08534 USA


| Flash Discussion | Support Groups | On-Line Library
Legal Resources | Medical Abstracts | Newsletter | Books
Pictures | Site Search | Links | Help/Questions
About LymeNet | Contact Us

© 1993-2020 The Lyme Disease Network of New Jersey, Inc.
All Rights Reserved.
Use of the LymeNet Site is subject to Terms and Conditions.